" "
LANDIRENZO
 
   
Кратко представяне
 
Фирмата е основана през 1989 година. Централният офис на фирмата е в град Ямбол, ул. “Пирин” 2, в сервиз “Диана”.
 
Основен предмет на дейност на фирмата е внос, дистрибуция, монтаж и обслужване на системи за пропан бутан и метан.
 
От 1997 година фирмата е партньор с италианския производител на системи за пропан бутан и метан – LANDIRENZO S.p.A.. Едноличен Търговец Таньо Видев е единственият оторизиран представител на продуктите на LANDIRENZO за българския пазар. От 2006 година фирмата предлага продуктите и на друг член от Групата Landi, а именно системите за пропан бутан и метан на LANDI Srl..
 
ЕТ Таньо Видев успешно предствя продуктите на LANDIRENZO на българския пазар. Фирмата е упълномощена да монтира и препродава техните продукти не само на българския, но и на македонския пазар.
 
През годините на сътрудничество с италианския лидер ЕТ Таньо Видев изгражда дистрибуторска мрежа в цялата страна, някои от сервизите са собственост на фирмата, а други са само партньори.
 
Цели
 
Целите на компанията най-добре се изразяват в задоволяването на нарастващите изисквания и разнообразните предпочитания на българския клиент за висококачествени и екологични продукти в съответствие с покупателната му способност.
 
ЕТ Таньо Видев използва модерни и съвременни системи, като по този начин дава своя принос в борбата със замърсяването на околната страна и промените в атмосферните условия , за да повиши качеството на живот. Фирмата цели да насърчи употребата на алтернативни горива,  които са по-евтини и по-щадящи околната среда.
 
Ключове на успеха
 
Ключовете за успеха на ЕТ Таньо Видев са:
 
   · Висококачествените продукти.
   · Професионалното обслужване на клиентите.
   · Прецизност и сигурност.
 
Продукти и Обслужване
 
Всички продукти и системи на LANDIRENZO са резултат от задълбочени проучвания и изследвания на технологично ниво, което е довело до регистрацията на няколко патента.
Многобройните открития на Центъра за Изследования и Разработки на LANDIRENZO е постигнал важни открития в компонентите на двигателите работещи на метан и на пропан бутан. ЕТ Таньо Видев предлага пълния асортимент от продукти на LANDIRENZO. Фирмата разполага в допълнение  на висококачествените продукти и високо квалифицирани техници, които работят в ЕТ Таньо Видев, които гарантират перфектната работа за вашата кола.
 
Облаги за клиентите
 
Големият асортимент от технически напреднали продукти позволяват на компанията да удовлетвори нуждите на най-взискателните клиенти и тези с на най-новите модели коли.
Системите LANDIRENZO използват енергиен източник с ниско влияние и по тази причина спомагат за благоприятното развитие на eкo - подвижносттa, гарантирайки спестяването на енергия и подпомагайки икономисването на гориво.
 
Гаранцията на продукта се поддържа от всички дистрибутори в цялата страна.
 
   


Copyright © 2024 " "
Barbun.com
| | LANDIRENZO | | | | | | | FAQ |